bany napisał(a):"ogladalibyscie" - oglądałem , tylko że z pierwszej perspektywy inżyniera mordownii![]()
nie chcę teraz aby wyszło że się czepiał, bo jednak poświęcił swój czas, jakieś tam rozeznanie w tym co mówił słychać było że ma, ale IMO jak są takie turnieje to do komentowania powinni brać osoby bezstronne , nie związane z drużyną która obecnie gra. tyle w tym temacie
astradamus404 napisał(a):Velture bez jaj twoje zadufanie w sobie i pewność mnie powala. Naprawdę gdybym chciał i miał czas na trenowanie z kilkoma osobami te HL zapewne wy byście nawet nie dostali jednego punktu. Bo wbrew pozorom ja wole się skupić na 6vs6 niż tracić czas na HL. A co mnie najbardziej śmieszy to fakt tego, że "najmnieszy pies, najgłośniej szczeka". Tyle.
deeveejay napisał(a):co do spinek w czasie gry (...) to wynikly one z faktu, ze mialem w pewnym momencie wrazenie ze stajnia ze tak powiem "odpuscila" sobie. a ze nie lubie grac przeciwko komus kto nie gra na 100% to dalem temu wyraz. moze kogos to dziwi, wiec wyjasniam ze dla mnie dyshonorem otrzymanie wpierdzielu nie jest, ale jak juz go dostaje to lubie miec poczucie ze ktos sie przy tym postaral, a nie robil cos "na odwal sie". wiec jak widze ze druzyna przeciwna nagle zaczyna sie opieprzac to lubie ich zmobilizowac do dzialania
wonderT napisał(a):Fajnie się czyta kłótnie cebulek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości