Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Masz problem z grą? Zapytaj tutaj! Postaramy się pomóc!
Regulamin działu
Masz problem z grą? Chętnie pomożemy, jeżeli podasz specyfikację swojego sprzętu i zdjęcie lub pełny tekst komunikatu o błędzie, daj sobie pomóc, bez tych informacji ciężko będzie odpowiedzieć na twoje pytanie.

1. Uważnie przeczytaj ogłoszenie w tym dziale zawierające szybkie rozwiązania najczęściej występujących problemów -> [Link]
2. W nazwie tematu napisz z czym masz problem - nazwa tematu powinna krótko streszczać jego treść. Tematy nazwane "Problem" lub "Pomocy" będą usuwane
3. Dokładnie opisz, na czym polega Twój problem i podaj specyfikację komputera - nikt nie będzie w stanie ci pomóc jeżeli nie dostanie pełnych informacji potrzebnych do rozwiązania twojego problemu.
4. Jeżeli nie wypada ci broń w grze, to znaczy, że przekroczyłeś limit (11 godzin) tygodniowego, losowego random dropu! Nie zakładaj tematu, żeby o to zapytać!
5. Nie, jako inżynier nie można budować więcej niż jedną konstrukcję danego typu, ale niektóre zmodyfikowane serwery na to pozwalają
6. Jeżeli jesteś nowy - KONIECZNIE przeczytaj poradnik dla nowicjuszy oraz sprawdź, czy odpowiedzi na Twoje pytanie nie ma na Team Fortress Wiki

Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez kalnichta » 13 kwietnia 2017, o 17:10

witam ,
wiem temat wałkowany ale nie pomogły powyższe metody
wczoraj normalnie grałem,dziś rano była mała aktualizacja na steam i zaczęło się ,gra nawet nie włącza się tylko od razu zong,zrobiłem weryfikację i defragmentację plików gry,wgrałem quick time player ,choć wcześniej nie posiadałem i chodziło,odinstalowałem steam i zainstalowałem,pobrałem nowe sterowniki do grafiki i nic,więc co dalej?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
kalnichta
 
Posty: 15
Dołączył(a): 15 lipca 2010, o 20:18

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez trawa » 13 kwietnia 2017, o 20:06

Myśl rodzi herezję. Herezja wymaga odkupienia.
Nie lękam się zła, bowiem jestem uosobieniem lęku.
Avatar użytkownika
trawa
Ordo Malleus
 
Posty: 719
Dołączył(a): 3 października 2007, o 16:37
Lokalizacja: City 71

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez kalnichta » 13 kwietnia 2017, o 22:21

nie znam angielskiego,na którym kawałku mam się skupić?rozumiem że muszę czekać aż się naprawi samo?
kalnichta
 
Posty: 15
Dołączył(a): 15 lipca 2010, o 20:18

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez kalnichta » 15 kwietnia 2017, o 11:21

poi dzisiejszej aktualizacji gra się włącza ,ale zaraz wyskakuje komunikat "jesteś w trybie niebezpiecznym,uruchom grę jeszcze raz,aby podłączyć się do zabezpieczonych serwerów."
uruchamiałem kilka razy i nic,co mam dalej robić?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
kalnichta
 
Posty: 15
Dołączył(a): 15 lipca 2010, o 20:18

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez kalnichta » 16 kwietnia 2017, o 22:46

tak mi napisali ze steam,ale nie rozumiem i proszę o pomoc

At the moment our team is unable to provide assistance in your preferred language, but I’m happy to help you in English in the meantime.

Thank you for taking those steps.

Please make sure you are not starting the game with the "-insecure" launch option.

If this is not the case, or if the issue persists, please do the following:

Exit Steam.

Browse to your Steam installation folder (Usually C:\Program Files\Steam\steamapps\common\)

Locate the folder for this game, rename it to "gamename_old".

Restart Steam and verify the game files for this game at least once.

Then, re-test the original issue again.
kalnichta
 
Posty: 15
Dołączył(a): 15 lipca 2010, o 20:18

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez qba » 19 kwietnia 2017, o 20:42

sprawdź czy w opcjach nie masz "-insecure" przy uruchamianiu tf2

a potem
że jeżeli tego nie masz i problem się nadal pojawia to wyłącz steam i zamień nazwę Steam\steamapps\common\Team Fortress 2 na Steam\steamapps\common\Team Fortress 2_old
to w zasadzie wymusi przeinstalowanie tf2, bez kasowania wcześniejszej wersji...

https://translate.google.com/#en/pl/
Obrazek
qba
 
Posty: 77
Dołączył(a): 16 lutego 2009, o 12:05

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez kalnichta » 21 kwietnia 2017, o 18:28

bez zmian,gra aktualizowała się z pół godziny po czym jaki bym nie wybrał serwer działo się to samo,jesteś w niezabezpieczonym ....bla bla bla
kalnichta
 
Posty: 15
Dołączył(a): 15 lipca 2010, o 20:18

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez qba » 28 kwietnia 2017, o 21:26

Obrazek
qba
 
Posty: 77
Dołączył(a): 16 lutego 2009, o 12:05

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez kalnichta » 29 kwietnia 2017, o 18:12

no i co z tym fantem mogę zrobić kolego? nowszy Windows konieczny?
kalnichta
 
Posty: 15
Dołączył(a): 15 lipca 2010, o 20:18

Re: Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe ...

Postprzez kalnichta » 4 maja 2017, o 07:56

po wczorajszej aktualizacji wróciło do normy,dzięki wszystkim,wracam do gry
kalnichta
 
Posty: 15
Dołączył(a): 15 lipca 2010, o 20:18


Powrót do Problemy z Team Fortress 2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

cron