Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Tf na windows 7

Jeśli masz jakiś problem ze STEAM, to w tym dziale możesz uzyskać pomoc.
Regulamin działu
Masz problem ze steam? Chętnie pomożemy jeżeli podasz specyfikację swojego sprzętu w innym wypadku pomocy nie otrzymasz, nie jesteśmy wróżkami.
1. W nazwie tematu podaj w czym masz problem - tematy nazwane "Problem" lub "Pomocy" będą usuwane
2. Dokładnie opisz na czym polega Twój problem i podaj specyfikację komputera - nikt nie będzie zgadywał dlaczego coś Ci się psuje skoro masz komputer z drewna
3. Załącz otrzymywane komunikaty w postaci zdjęcia lud przepisz komunikaty błędów, napisanie "Otrzymuję błąd, czy coś..." NIC nam nie mówi

Re: Tf na windows 7

Postprzez Langi_84 » 5 stycznia 2011, o 22:25

A ja dodam, że Win 7 jest fajny. Wszystko na nim ładnie działa, obojętnie czy gry czy rendering grafiki w każdym bądź razie na Ultimate 64bit.
Langi_84
 
Posty: 34
Dołączył(a): 6 lipca 2008, o 22:42

Re: Tf na windows 7

Postprzez YetiChrysler » 5 stycznia 2011, o 22:36

Cooler napisał(a):
YetiChrysler napisał(a):Ja go tylko ostrzegam co go może spotkać, tf'a(jak i większość gier, które mam) odpalałem na wydaniu ultimate 64x i 32x, nie wiem jak jest z w wydaniami home, proffesional i innymi. Z doświadczenia napisze,że ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------>
- css, wywala co 30-60 min,
- left4dead 2, problemy z pewnym plikiem, a gdy uda się odpalić to również wywala,
- mw2, "klatkowana animacja" co pare sekund, bądź zatrzymanie animacj na +15sec,
- o starszych grach nie wspominając....
- a aplikacje, zależy jeszcze jakie...te podstawowe działają tak jak na xp'ku, np. graficzne, z których ja korzystam potrafią się wieszać lub podczas pracy gdy wywala błąd człowieka potrafi krew zalać. Kiedyś słyszałem, że pewna grupka osób tworzy petycje nie wiedziałem czy dla żartu czy na serio, ale mianowicie czy gates ma sobie włożyć głęboko w dup* to co stworzył czy też nie...i po ponad roku użytkowania chyba bym się pod nią podpisał...

TF 2 był robiony na xp'ku i na nim działa najlepiej. Wydanie windowsa 7 było ze strony microsoftu nieudanym żartem, komercja, komercja i jeszcze raz komercja, ciekaw jestem co będzie z 8...

Kup komputer, ale taki na prąd, a nie węgiel


Wszystko co uznałem za stosowane napisałem, i już więcej nie zamierzam odpisywać a zwłaszcza na szczeniackie prowokacje.
YetiChrysler
 
Posty: 23
Dołączył(a): 4 grudnia 2010, o 15:56

Re: Tf na windows 7

Postprzez Cooler » 5 stycznia 2011, o 23:01

No zobacz- popatrz, a mi wszystko elegancko działa. Cud???
pozdro pocwicz.
Avatar użytkownika
Cooler
 
Posty: 383
Dołączył(a): 30 marca 2010, o 21:49

Re: Tf na windows 7

Postprzez Burgerihno » 6 stycznia 2011, o 00:59

Cooler napisał(a):No zobacz- popatrz, a mi wszystko elegancko działa. Cud???
Cud, miód i czego sobie jeszcze zapragniesz. A od Yetiego śmierdzi mi domorosłym informatykiem, który hejtuje wcześniej nie sprawdzając softu. (albo sprawdzając [tak jak wcześniej ktoś się wypowiedział] na kalkulatorze napędzanym węglem)

A do tematu, swojego czasu jechałem na beta windows 7 i nie miałem żadnych zarzutów, ani do gier, ani do samego działania systemu. Prawda, trochę jest zmodernizowany, ale jeżeli się przyzwyczaimy - czasami nawet jest prostszy w nawigacji po podstawowych "miejscach" w komputerze niż klasyczny xp.

EDIT: Doczytalem teraz, Yeti: Nie wiem co ty miałeś z ta siódemką, ale ja kiedy używałem Macromedia Flash 8 tudzież gimp'ów nie miałem żadnych zwiech, a tym bardziej errorów
Avatar użytkownika
Burgerihno
 
Posty: 158
Dołączył(a): 7 sierpnia 2008, o 16:43

Poprzednia strona

Powrót do Steam - Problemy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

cron