Jeśli masz jakiś problem ze STEAM, to w tym dziale możesz uzyskać pomoc.
Regulamin działu
Masz problem ze steam? Chętnie pomożemy jeżeli podasz specyfikację swojego sprzętu w innym wypadku pomocy nie otrzymasz, nie jesteśmy wróżkami. 1. W nazwie tematu podaj w czym masz problem - tematy nazwane "Problem" lub "Pomocy" będą usuwane 2. Dokładnie opisz na czym polega Twój problem i podaj specyfikację komputera - nikt nie będzie zgadywał dlaczego coś Ci się psuje skoro masz komputer z drewna 3. Załącz otrzymywane komunikaty w postaci zdjęcia lud przepisz komunikaty błędów, napisanie "Otrzymuję błąd, czy coś..." NIC nam nie mówi
Witam, jakiś czas temu około 2 lata temu zacząłem grać w team fortress 2. Dużo rzeczy wtedy zdobyłem. Ostatnimi czasy przypomniała mi się ta gra i po roku przerwy postanowiłem w nią znów zagrać. Po zalogowaniu się zobaczyłem że wszystkie osiągnięcia i zdobyte przedmioty zostały skasowane, i czy to norma?
A skąd ja mam to wiedzieć, na steam masz zarejestrowane 4,5 godziny w grze, więc logiczne jest, że przez ten czas nie mogłeś uzbierać wiele przedmiotów czy osiągnięć. Nic więc z tego konta nie zniknęło, po prostu nigdy tego tam nie było.
Zawsze możesz też próbować przekonać pomoc techniczną steam(https://support.steampowered.com/), że było inaczej, oni pewnie mogą to sprawdzić dużo dokładniej.
Qba753i napisał(a):Wiem tyle że na tamtym koncie miałem w tf2 przegrane więcej niż 500 h.To może steam coś popierdzielił.
Napisz do supportu. Konto na tym forum masz od 2012, z czego pośrednio wynika że w TFa grałeś... możliwe że Steam robiło jakieś porządki z nieużywanymi kontami i coś się straciło.