Strona 1 z 1

Timecard TF2

PostNapisane: 12 listopada 2011, o 11:07
przez Szajni
Ja mam problem z tą wspomnianą stroną - próbuję zrobić własny timecard, ale ni h*ja nie da się. Wpisuję wszystkie warianty:
- STEAM_0:1:39691800;
- http://steamcommunity.com/id/Szajnislav;
- http://steamcommunity.com/profiles/76561198039649329;
i zawsze jest:
"No data to show... :("

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 12 listopada 2011, o 11:30
przez Grab
http://tf2cow.mooo.com/timecard/profile ... 8039649329
Aktualizacja co 10 dni. Musisz poczekać.

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 13 listopada 2011, o 01:21
przez qba
problem polegał na tym, że dane nie są pobierane przy wywołaniu strony, ale przez robota, który obsługuje kolejkę.
A że nie zauważyłem, że robot się gdzieś tydzień temu wyłączył to nic się przez ten czas nie odświeżało :wink:

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 6 czerwca 2013, o 18:04
przez hINDUs
it's alive! :D

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 6 czerwca 2013, o 22:34
przez Grab
wy ty fy ?

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 7 czerwca 2013, o 03:45
przez hINDUs
takie coś, dla tych nieco przymulonych :P

Obrazek

http://tf2cow.mooo.com/timecard/

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 7 czerwca 2013, o 15:11
przez Grab
Przecież to stare jest

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 12 kwietnia 2018, o 21:46
przez qba
OK w związku ze zmianami w profilach
https://steamcommunity.com/games/593110 ... 1884942467

timecard będzie powoli wygaszany.
Jak komuś potrzebne zróbcie sobie backup własnego profilu do końca kwietnia.


2009-09-21 - 2018-04-12 :demoticon:

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 26 kwietnia 2018, o 18:50
przez adriano66
Szkoda, listingi aktywności gracz wg. klasy/kraju etc. były całkiem fajne :(

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 30 kwietnia 2018, o 17:16
przez qba
no tak, ale żeby to miało sens muszą być dane

dzisiaj - 86 ok vs 1825 ukrytych w tym twój też ;)

Re: Timecard TF2

PostNapisane: 2 maja 2018, o 11:58
przez adriano66
Domyślam się, w ten sam sposób umarły też podglądacze plecaków etc. :)

Nie przypominam sobie, żebym coś grzebał w ustawieniach więc to pewnie była jakaś domyślna wartość :[