Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Forum dotyczące serwerów Team Fortress 2 i wszystkiego co z nimi związane.

Kryty i losowy rozrzut broni są fajne?

A komu to potrzebne?
31
41%
Kryty nie są fajne ale losowy rozrzut może być
6
8%
Lubię kryty ale nie podoba mi się losowy rozrzut broni
6
8%
Lubię oba te ficzery
9
12%
Mnie tam rybka, ważne aby czapy wypadały
14
18%
Głosowanie na początku każdej mapy FTW!
10
13%
 
Liczba głosów : 76

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez zome » 20 kwietnia 2012, o 07:43

yAbOl napisał(a):Randomizer - funu co niemiara. Przydałby się polski serwer, żeby można było popykać z normalnym pingiem.

to
zome
 
Posty: 108
Dołączył(a): 16 października 2011, o 22:18

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez Xantraz » 20 kwietnia 2012, o 10:02

Podsumowując, ludzie chcą randomizera na starych mapach.
Avatar użytkownika
Xantraz
Darczyńca
 
Posty: 1648
Dołączył(a): 26 grudnia 2008, o 23:08

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez merlin7 » 20 kwietnia 2012, o 12:30

Polski randomizer też świetna sprawa, pamiętam czasami biegałem grubasem z pistoletem strzykawkowym albo kuszą :) albo dorwałeś scouta z rocket launcher lub minigunem :D. Byle by mapy były standardowe, nienawidze ich pobierać bo w wiekszości są syfiaste i nie da sie na nich grać a zanim wejdę na serwer mija 30 minut.
merlin7
 
Posty: 38
Dołączył(a): 31 grudnia 2007, o 18:33

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez Dewo » 20 kwietnia 2012, o 15:12

yAbOl napisał(a):Randomizer - funu co niemiara. Przydałby się polski serwer, żeby można było popykać z normalnym pingiem.

+1. Cud,miód i orzeszki
Dewo
 
Posty: 16
Dołączył(a): 14 stycznia 2012, o 12:13

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez hINDUs » 20 kwietnia 2012, o 18:18

był taki serv, i randomizer z niego wyleciał z racji braku zainteresowania oraz masy bugów (postacie biegające w domyślnych pozach - aka civilian, itd)
Obrazek Obrazek
Ukryty tekst:
Avatar użytkownika
hINDUs
Przybysz z innej planety
 
Posty: 2647
Dołączył(a): 6 marca 2009, o 01:20

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez Gustav » 20 kwietnia 2012, o 18:44

A co do warpatha to wersja o której pisze majan to było cp_warath_v3. Z tego co pamiętam to w pewnym momencie autor sam pozdejmował zewsząd wszystkie kopie bo był jakiś flame w community maperów,
Pamiętaj że adminuje się dla graczy, a nie dla siebie.
Avatar użytkownika
Gustav
 
Posty: 63
Dołączył(a): 7 marca 2009, o 00:32

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez majan_pl » 11 maja 2012, o 16:45

Dodałem ankietę odnośnie krytów oraz losowego rozrzutu broni.
Głosować!
Avatar użytkownika
majan_pl
Moderator
 
Posty: 871
Dołączył(a): 15 stycznia 2008, o 17:04

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez FrosT » 24 maja 2012, o 17:07

A może polski serwer z mapą koth_ultiduo? =) wiem wiem, 4 sloty to troszke mało jak na puba, ale może lepiej zainwestować w coś takiego skoro na 6v6 polska nie ma zbyt dużo chętnych względem pubów? ;], albo polski ctf_bball
Obrazek
Avatar użytkownika
FrosT
 
Posty: 109
Dołączył(a): 22 lipca 2009, o 21:29

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez Krzychu2400 » 24 maja 2012, o 17:42

A może Polski serwer Parkour/Deathrun? Te dwa tryby prawie wcale nie posiadaja serwerów, a te co są są bardzo często zapchane, bo po prostu są bardzo fajne. Chciałbym zobaczyć kiedyś któryś z tych modów w polskim wykonaniu, oczywiście nie samych, lecz przeplatanych z normalna grą, ale z włączonymi krytami i rozrzutem :)
Obrazek
Avatar użytkownika
Krzychu2400
 
Posty: 539
Dołączył(a): 28 czerwca 2011, o 11:08
Lokalizacja: Dębowica / Łuków

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez ALiEN » 24 maja 2012, o 17:59

instagib :)
ALiEN
 
Posty: 82
Dołączył(a): 11 października 2010, o 18:31

Re: Przepis na serwer - na czym chcecie grać

Postprzez Velture » 24 maja 2012, o 18:26

Krzychu2400 napisał(a):A może Polski serwer Parkour/Deathrun? Te dwa tryby prawie wcale nie posiadaja serwerów, a te co są są bardzo często zapchane, bo po prostu są bardzo fajne. Chciałbym zobaczyć kiedyś któryś z tych modów w polskim wykonaniu, oczywiście nie samych, lecz przeplatanych z normalna grą, ale z włączonymi krytami i rozrzutem :)

Ja bawiłem sie w funboxie na deathruna i to ma tyle bugów ,że głowa mała....
Nie odpowiadam na pytanie o tf2 na PW, GG, STEAM itp. Chcesz pomocy? Pisz posty na forum. Może kiedyś komuś pomogą.
Avatar użytkownika
Velture
 
Posty: 1771
Dołączył(a): 13 października 2010, o 02:38

Teraz gra się tylko dla czapek!

Postprzez Xanoxis » 4 maja 2013, o 17:05

Jedyny problem jaki ja widzę, to brak dobrego serwera z customowymi mapami. Dałbym cokolwiek (nawet skrzynkę!) za dobry polski serwer bez spamfesta i tym podobnych map. Jeden, normalny serwer 24-26 osobowy. Kiedyś SG miał customy, ale nowi admini olali tą sprawę i nie ma już customów... A szkoda.

Czy ktokolwiek z weteranów chciałby kiedykolwiek stworzyć taki serwer?
Avatar użytkownika
Xanoxis
 
Posty: 256
Dołączył(a): 8 stycznia 2009, o 22:12
Lokalizacja: Wrocław

Re: Teraz gra się tylko dla czapek!

Postprzez Velture » 4 maja 2013, o 18:40

Na stajni masz custom mapy - wystarczy je nominować do głosowania.........
Nie odpowiadam na pytanie o tf2 na PW, GG, STEAM itp. Chcesz pomocy? Pisz posty na forum. Może kiedyś komuś pomogą.
Avatar użytkownika
Velture
 
Posty: 1771
Dołączył(a): 13 października 2010, o 02:38

Re: Teraz gra się tylko dla czapek!

Postprzez supra » 4 maja 2013, o 19:14

Velture napisał(a):
zaproponowałem mu że oddam mu parę ale żeby już się zamknął

Hehehehe :D

Wow, powinieneś pracować w jakiejś fundacji charytatywnej, serio.

To teraz moja kolej, nikt nie zauważył pytania Naamath o to, jak wygląda granie każdego z nas.

U mnie to tak:
Pierwsze, co robie to...
[REKLAMA]
...wchodzę na mumble.tf2.com.pl:55669
[KONIEC REKLAMY]
i tam zwykle spędzam cały swój czas z kolegami z klanu.
Wchodzę na SP#2 zwykle, no i tam spędzam ok. 2 godziny.

Inną opcją jest MGE lub pcw/mix z moim teamem, też ok 2h. Choć od przyszłego tygodnia chyba zacznę ciupać pickupy.

Z mojego punktu itemy...mam ich trochę, są tam nawet nawet, ale moje tradeowanie kończy się na tym, że jak wydropie pewną pule itemków (zajmą mi pierwsza stronę) to je przetapiam i to koniec. Jak zbiorę odpowiednią pulę itemków, to kupuje sobie Strange Part'y do itemów, ew. jak dropnie mi hat, to sprzedaje za 1.22. Jeśli coś większego mam do sprzedania...

supra: Grunwaldzie!
Grunwald1987: No, co jest supra?
supra: Mam pewną sprawę, sprzedałbyś mi XXXX? (jakiś item, przedwczoraj Poker Night in the Inventory)
Grunwald1987: No pewnie! To daj mi, a ja Ci sprzedam.
supra: Kej.
(Oddaje mu dany item, on go spyla jak najszybciej)


Tak wygląda moje tradeowanie.




PS: Grunwald1987 nie będzie wam tradeował ;)
supra
 
Posty: 32
Dołączył(a): 13 maja 2012, o 08:25
Lokalizacja: cp_degrootkeep

Re: Teraz gra się tylko dla czapek!

Postprzez Xanoxis » 4 maja 2013, o 21:13

Velture napisał(a):Na stajni masz custom mapy - wystarczy je nominować do głosowania.........


Ale także i tutaj jest problem, bo jak jest taki dustbowl kontra custom, to custom nie ma szans przy głosowaniu. Było to samo na SG, choć ograniczenia trochę pomogły. Ale i tak serwer tracił połowę graczy przy zmianie na custom... Ech, ci ludzie.
Avatar użytkownika
Xanoxis
 
Posty: 256
Dołączył(a): 8 stycznia 2009, o 22:12
Lokalizacja: Wrocław

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Serwery Team Fortress 2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron